Kész a fejléc és a banner!

Maros Kriszti keze nyomán elkészült a grafikánk. Rakjátok ki a honlapotokra, így mindenki láthatja, hogy milyen profi csapathoz tatoztok és még több, klassz embert tudunk ide hívni!

Ha ezt bemásolod egy html mezőbe, akkor már kész is vagy:

<a href=”http://www.makgubo.hu”><img src=”http://makgubo.hu/wp-content/uploads/2009/01/makgubo_125x125px.jpg” /></a>

Akinek grafikai munkára van szüksége, keresse nyugodtan Krisztit a www.tipografika.hu oldalon!

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Comments

 1. Azt szeretném kérni, hogy írd bele ebbe a bejegyzésbe azt a html izét, amit egyszerűen csak bemásolok az oldalsávba és ripsz-ropsz ott terem a banner…

 2. Mindjárt írom Merci!

 3. Kedves Zsuzsi, gratulálok az ötlethez, szép és nemes kezdeményezés. Év eleje óta olvasva a bejegyzéseidet, ha lehet egy baráti észrevételem, javító szándékkal teszem. Nagyon sok elütést vélek felfedezni a bejegyzéseidben, ami már kezd zavaró lenni, senkinél nem tapasztaltam ilyet eddig. Az üveges blogodnál szintén. Kérlek, ha van egy kis időd, nézd át őket. Remélem nem haragszol meg az észrevételért.

 4. Merci, írtam mailt.
  Colette: Köszi, figyelek rá! (A korrektorok tüntetnek :-)

 5. Felraktam a link html kódját, akinek szüksége van rá, másolja nyugodtan!

 6. nagyon szép!

 7. én azt se tudom hogy kell másolni… kijelöl, ctrl+C, odáig megy :) de hova illesztem be? Mert a html-t megtalálom, de az a bejegyzésé…
  lúzer kezdő kérdez…
  rutions blogger válaszol?
  köszi!!!

 8. doortje: jelöld ki a kódot és bloggerben a testreszabás résznél kérj egy új modult az oldalsávba. Ez egy html/javascript típus legyen és abba másold be!

 9. megtettem, de még igy sem… :(
  vmi nem teccik neki…
  mondjuk azt észrevettem, hogy a másolással a “-eket megduplázza, de még ennek törlése sem segitett…
  pedig hát olyan kis szép lenne ott…

 10. szia! nekem sem működik. :(

Speak Your Mind

*