Újra itt!

24 órával ezelőtt, újraindult a mákgubó. Úgy, ahogy ígértem, másképp máshogy, mint a régi. Új az arculat, új lesz a tartalom. Most már nem csak egy szimpla blog, ahova csak én írok, hanem egy komplett portál ahol szolgáltatásokat is találsz és tanulni is tudsz.

Röviden a mákgubóról:

Új lett az arculat. Bár én fekete fehérben gondolkoztam, kedvenc programozóm azt mondta, hogy Ő valami dinamikusabbat képzelt el. Aztán 2 óra alatt küldött 6 változatot. Én meg csak bólogattam. Jó lett, szeretem, remélem Te is szeretni fogod.

Elkészült a Mákgubó Online Tanfolyam is, amire már szépen érkeznek az előjelentkezések. Itt megtanulhatod az alkotó vállalkozás alapjait. Ez a képzés nem fog tőled sem rengeteg pénzt, sem rengeteg időt igényelni, hiszen alkotni is kell, hogy maradjon idő. Ezért on-line küldöm a leckéket, és egy heted lesz minden lecke elsajátítására. Bár tanfolyam 2009. augusztus 1-én fog elindulni, jelentkezz most, mert az ár fokozatosan emelkedik! Részletek itt!

A legelső szolgáltatásunk, a honlap, blog és webshop szerkesztés. Ezért megállapodtam egy fantasztikus webszerkesztővel, aki speciális mákgubós áron vállalja a honlapod elkészítését. Részletek itt!

Ősztől pedi a teljesség kedvéért grafikai szolgáltatásokkal is a rendelkezésedre állunk!

Akkor indulhatunk?

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Speak Your Mind

*