Megnyílt a kiállítás a Mammutban!

Kacagó színek címmel pályázatot hirdetett a Mammut és  a Mákgubó. A pályázat célja az ősz megjelenítése volt vidám színekkel és a formai megkötésen belül bármely technikával, minden 18 évet betöltött amatőr vagy profi alkotó jelentkezhetett.

Az alkotásokból a beérkezésük után válaszottuk ki azt a legjobbnak ítélt 7 művet, melyek a Mammut épületeit összekötő 3. emeleti üveghídján szeptember 22. és október 4. között láthatók.
A kiállított képekre a nagyközönség szeptember 22. és 30. között szavazhat a Mammut II. földszinti info pultjánál! (Itt gyűjtjük 2009. szeptember 27.-ig a 100×20 cm-es textildarabokat is, amiből dekorációs paneleket varrnak a Mákgubósok a Mammutnak!)

A nyertesek díjainak átadására október 4-én, vasárnap délután kerül majd sor ünnepélyes keretek között a függőhídon.
A zsűri díja: egy 15.000 Ft értékű Mammut vásárlási utalvány
A közönségdíj: egy 10.000 Ft értékű panyizsuzsi vásárlási utalvány
A szavazók közöttt 1 db 5.000 Ft értékű panyizsuzsi vásárlási utalvány kerül kisorosolásra.

Menjetek szavazni!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*