Vásár lehetőség – Designplacc


A Designplacc Dizájnpiac szeretettel meghív a 2012-es év első DESIGNPLACC művészpiacára, amely április 22-én a Föld Napján, és a népszerű Critical Mass biciklis felvonulás napján kerül megrendezésre.

Iparművészek és kreatív alkotók válogatott tárgyakkal, köztük ruhákkal, ékszerekkel, kiegészítőkkel, grafikákkal, lakberendezési tárgyakkal és sok egyéb szépséggel várják majd az érdeklődőket a belváros legújabb design bazárában. A délutánból estébe nyúló belvárosi szabadtéri piacon a családosokra való tekintettel gyermekprogramok is lesznek.

Egy kis ismertető a helyszínről: a Mika Tivadar Mulató Budapest belvárosának szívében, a pezsgő Kazinczy utcában helyezkedik el, 50 méterre a forgalmas, turisták által is közkedvelt Király utcától, 5 percre a Deák tértől.  A hangulatos kerthelyiség számos más hasonló szabadtéri kiülőhely közelében található, a 400, Ellátókert és Kőleves Kert mellett.

Dátum: 2012. április 22. vasárnap, 15:00-20:00
Helyszín: MIKA TIVADAR Mulató, Kerthelyiség (Bp. VII, Kazinczy u. 47)
1 db stand ára: 6000 Ft
, az asztalt mi biztosítjuk.

A limitált számú árusítóhely foglalása visszajelzési sorrendben történik, ezt kérjük vedd figyelembe a jelentkezéskor, mivel maximálisan 40 árusnak tudunk helyet biztosítani és már csak 10 db szabad hely áll rendelkezésre!

Jelentkezési határidő: 2012.04.16., hétfő. A jelentkezési lapot kitöltve a designplacc@gmail.com címre várjuk, jelentkezésetek a visszaigazolásunkat ill. a befizetést követően válik véglegessé (a befizetésre előreláthatólag 04.19-én kerül majd sor).

Jelentkezés & info:
designplacc@gmail.com
http://www.facebook.com/events/280294852046612

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*