Vásározási lehetőség az Anyósfesztiválon

Az előző öt rendezvény nagy sikere után 2010. július 3-án ismét megrendezi a SZÉPORSZÁG Rendezvényiroda az Országos Anyósfesztivált. Ezúttal is az M3 Archeopark (Polgár) fogadja ezt a páratlan kezdeményezést: az Anyósfesztivál Országos Döntőjét, amely az asszonyok tiszteletét, megbecsülését hangsúlyozza. A színes programfolyam egész nap hömpölyög, az Anyós Hétpróbától a Legszebb Anyós választásig, a kulturális élményektől az egészségmegőrzésig. Kíváló alkalomnak bizonyul az esemény a különböző vásárosoknak is, hiszen a nagy tömegre való tekintettel tökéletes időzítés a saját portékájuk bemutatására. Ha a fesztivál felkeltette az érdeklődését kérem jelezzen vissza és további információs anyagokat küldünk Önnek.

Szépország Rendezvényiroda SZÉPORSZÁG Rendezvényiroda 8200 Veszprém, Eötvös u. 4. Pf. 440 Tel./fax: 88/789-986 e-mail: szeporszag@upcmail.hu www.szeporszag-fesztival.hu

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Speak Your Mind

*