A marketing nem bonyolult!

A marketing nem bonyolult, de napjainkban túl van misztifikálva! Egyrészt a felhasználói oldalról azaz az értékesítői oldalról sokan azt gondolják, hogy ez egy rettenetesen bonyolult dolog, amit meg kell tanulni, másrészt tanácsadói oldalról, mert ugye a tanácsadóknak is el kell adni a szolgáltatásaikat.

Elárulom Neked, amikor én marketingezni kezdtem, fogalmam sem volt róla, hogy mi az a célcsoport, konverzió és ROI!

Ne ijedj meg, most én sem ezekkel foglak untatni, hanem elmagyarázom, hogy mennyire is egyszerűe elkezdeni megcsinálni a saját marketingedet!

Ugyanis a marketing nem más mint egy folyamatos favágás. Képzeld el, hogy van egy kicsi házad az erdőbe, amit télen fűteni kell. Ezt csak és kizárólag úgy tudod megoldani, ha folyamatosan vágod és aprítod a fát. Akkor is, ha még soha nem fogtál baltát a kezdetbe. Meg kell fogni, el kell kezdeni a nagyon egyszerű dolgokkal és hidd el menni fog!

Egy idő után meg fogod tanulni, hogy mi az a célcsoport és nekik fogod a kampányaidat írni és egyre gyorsabban és hatékonyabban fogsz marketingezni.

Azonban ne szaladjunk most ennyire előre. Készítettem egy rövid videót nagyon egyszerű ötletekkel benne. Sokan talán nem is neveznék ezt marketingnek, azonban én azt ajánlom, ha még soha semmilyen módon nem népszerűsítetted a termékeidet, akkor itt kezd el! Mindegyik ötlet néhány perc alatt megvalósítható és hosszú időn át remekül fog szolgálni Téged és a vállalkozásodat!

Kérlek ha megnézted a videómat, akkor a hozzászólásokban írd meg nekem, hogy meliyk volt számodra újdonság és melyiket fogod még ma megvalósítani!

Ha szeretnél még több ilyen profi videót, akkor iratkozz fel a mákgubó YouTube csatornájára itt!

Érdekel a különböző vállalkozási formák alapítása, annak költségei, működtetése és adózása, valamit a szerzői jogaid védelme? Szeretnél tisztán látni, hogy Neked melyik vállalkozási forma érné meg igazán? Kíváncsi vagy, hogyan védhetnéd meg a szerzői jogaidat a másolóktól? Akkor jelentkezz most a Mákgubó Jogi Alapismeretek Kurzusra, ahol mindent részletesen elmagyarázunk Neked!

Jelentkezz most!

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Comments

  1. A fb munkahelyet és a gmailt már meg is csináltam! Juhéj! Köszönöm:-)

  2. Szuper vagy! Így tovább!

  3. Szia Zsuzsi!
    Nagyon szuper video lett! Nem vagyok alkotó, iparművész. (Bár alkotni nagyon szeretek.) Amiben erősen gondolkozok, hogy 4 gyerek mellett itthon szeretnék dolgozni mozgásterapeutaként. Volt egy próbálkozásom, de a marketingem se volt túl profi, ill. nem jól mértem fel a keresletet, így nem jutottam sehová. De most vannak új ötleteim, látom, hogy hol lenne valószínűleg nagyobb kereslet és még a mákgubót is megtaláltam, ahol rengeteg olyan dolgot találtam már most, ami segíthet. Még biztosan jönni fogok olvasni, nézni, tanulni! Köszönöm!

  4. Kedves Réka!
    Köszönöm a visszajelzést és nagyon örülök, hogy tudok a mákgubóval segíteni! A fő irány az alkotók, ennek ellenére az itt olvasottakat nagyon sokféle vállalkozáshoz fel tudod használni!
    Feltétlen iratkozz fel a hírlevélre, mert ott is folyamatosan nagyon hasznos infókat kapsz!

Speak Your Mind

*