Új tulajdonos a mákgubóban!

Ha rendszeresen nézegetitek a rólunk oldalt, akkor már értesülhettetek róla, hogy a mákgubót ezentúl már nem csak én, hanem Tollár Mónika, online marketing tanácsadó és produkciós vezető  is írja. Móni számára az oldal nem volt ismeretlen, hiszen a nyár elején Ő hívta meg a Mákgubósokat egy kiállításra a Mammut Üzletházba. Ezek után az ősszel nagyon sokat beszélgetett Zsuzsival vállalkozásról és női vállalkozókról, mikor kipattant az ötlet, hogy beszáll a mákgubóba. Ahogy Zsuzsinak a kézműves és iparművész réteg marketing megoldásai és kommunikációja a fő erőssége, úgy Móninak az előadóművészek és kulturális projektek menedzselésében van óriási tapasztalata és rengeteg ötlete.

Mindkettőjük számára fontos misszió a női vállalkozók és vállalkozások motiválása és segítése. Így az oldal, annak ellenére, hogy megmarad a művészeti jelleg, mostantól  minden nő és női vállalkozó számára fog új ötleteket és vállalkozási információkat nyújtani.

Az online oldalunkon a grafikai és honlap  megrendelés helyett hamarosan új, interaktívabb felületeket fogtok találni és szolgáltatásainkat új, offline elemek fogják kiegészíteni.

A változásokhoz tartozik, hogy a Mákgubó Online Tanfolyam, bár folytatódik, de hamarosan új árat fog kapni! Ezért kérem azokat, akik gondolkoznak a megrendelésén, mielőbb tegyék meg. Az árváltozás időpontját a hírlevélben és a közösségi médiában is közzé fogjuk tenni!

Móni személyes bemutatkozóját holnap olvashatjátok itt a blogon!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Comments

  1. Hű de jó lesz! Akkor a magamfajta nem kézműves de női vállalkozók még több ötlethez juthatnak majd? :-)

  2. Így van, pontosan ez a célunk!

Speak Your Mind

*