Új tulajdonos a mákgubóban!

Ha rendszeresen nézegetitek a rólunk oldalt, akkor már értesülhettetek róla, hogy a mákgubót ezentúl már nem csak én, hanem Tollár Mónika, online marketing tanácsadó és produkciós vezető  is írja. Móni számára az oldal nem volt ismeretlen, hiszen a nyár elején Ő hívta meg a Mákgubósokat egy kiállításra a Mammut Üzletházba. Ezek után az ősszel nagyon sokat beszélgetett Zsuzsival vállalkozásról és női vállalkozókról, mikor kipattant az ötlet, hogy beszáll a mákgubóba. Ahogy Zsuzsinak a kézműves és iparművész réteg marketing megoldásai és kommunikációja a fő erőssége, úgy Móninak az előadóművészek és kulturális projektek menedzselésében van óriási tapasztalata és rengeteg ötlete.

Mindkettőjük számára fontos misszió a női vállalkozók és vállalkozások motiválása és segítése. Így az oldal, annak ellenére, hogy megmarad a művészeti jelleg, mostantól  minden nő és női vállalkozó számára fog új ötleteket és vállalkozási információkat nyújtani.

Az online oldalunkon a grafikai és honlap  megrendelés helyett hamarosan új, interaktívabb felületeket fogtok találni és szolgáltatásainkat új, offline elemek fogják kiegészíteni.

A változásokhoz tartozik, hogy a Mákgubó Online Tanfolyam, bár folytatódik, de hamarosan új árat fog kapni! Ezért kérem azokat, akik gondolkoznak a megrendelésén, mielőbb tegyék meg. Az árváltozás időpontját a hírlevélben és a közösségi médiában is közzé fogjuk tenni!

Móni személyes bemutatkozóját holnap olvashatjátok itt a blogon!

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Comments

  1. Hű de jó lesz! Akkor a magamfajta nem kézműves de női vállalkozók még több ötlethez juthatnak majd? :-)

  2. Így van, pontosan ez a célunk!

Speak Your Mind

*